Sectoren

Het beste resultaat en de hoogste kwaliteit, dat is waar De Heus voor gaat. Want alleen als onze klanten optimaal presteren, doen wij dat ook! Daarom helpen wij dag in, dag uit onze klanten vooruit met onze begeleiding, nutritionele producten, en ondersteunende diensten. Deze geïntegreerde aanpak verzekert u van het juiste advies, het beste resultaat en de hoogste saldo op uw bedrijf.

Breed assortiment veevoeders

De Heus biedt u een breed assortiment van diervoeders aan. Van regulier mengvoer tot concentraten, van premixen tot aanvullende veevoeders en zelfs voor maatwerkoplossingen op het gebeid van veevoer kunt u terecht bij De Heus.


Op maat gemaakte diervoerders

De Heus biedt ook maatwerkoplossingen aan voor elk type bedrijf. Wij begrijpen als geen ander dat een agrarisch bedrijf een complex geheel is waar veel verschillende factoren een rol spelen en elkaar beïnvloeden. Gezondheid, genetica, welzijn, wetgeving, voeding, stalklimaat, management, mate van automatisering en lange en korte termijn doelstellingen. Allemaal zaken die het rendement van een onderneming beïnvloeden. Door het dier, de wisselwerking met zijn omgeving en de gewenste eisen aan het eindproduct goed te begrijpen, kan de nutriëntenbehoefte van de dieren worden vastgesteld. Op basis van deze nutriëntenbehoefte ontwikkelt en produceert De Heus veevoeders afgestemd op de levensfase van het dier en op basis van de individuele bedrijfssituatie en doelstellingen.


Ook voor uw bedrijf leveren we veevoer

Benieuwd wat De Heus voor u kan betekenen op het gebied van veevoeding? Neem snel een kijkje bij de sector die voor u relevant is of neem direct contact met ons op.


Onze veevoeders per sector verdeeld