Onze medewerkers


U wilt vooruit, elke dag beter. Dit mag u ook van ons verwachten. Nutritionisten, Specialisten, Kwaliteitsmedewerkers, Operators, Chauffeurs, Verkoopbinnendienst - medewerkers, dragen, elke dag, op verschillende manieren, bij aan het vooruit helpen van u als klant. Door deze persoonlijke aanpak willen we onze graag onderscheiden. Graag zijn wij de stuwende kracht voor uw vooruitgang.


Wieger van der Heide

Wieger van der Heide

Wieger van der Heide is als vestigingsleider verantwoordelijk voor alle dagelijkse zaken binnen De Heus Agro. Daarnaast is Wieger mede verantwoordelijk voor de inkoop- en verkoop van ruwvoeders en de planning.

Wieger is in 1991 afgestudeerd aan de Middelbare Landbouwschool en heeft daarnaast gewerkt als bedrijfsverzorger. Daarna is hij begonnen met zijn eigen fouragebedrijf om vervolgens in 2001 mede-eigenaar te worden van Delta Voeders.

Wieger is sinds 2012 in dienst van De Heus Voeders. Eerst als mede-eigenaar bij dochteronderneming Delta Voeders. Naast zijn ervaring heeft Wieger door zijn werkzaamheden als bedrijfsverzorger ook voldoende praktische kennis in huis.

Contact

Naam : Wieger van der Heide
Functie : Ruwvoerspecialist
E-mail : wheide@de-heus.nl
Telefoon : (+31) 594 - 587 330